There is nothing to show here!
Slider with alias slider-1 not found.
Iskolavezető

Iskolavezető

Vörös Lajos

Iskolavezető

MNJK Kiképzési Főfelügyelő
Mesterkiképző
‘A’ kategóriás segéd
12-szeres válogatott
Magyar bajnok
Budapest bajnok

 

 

 

„Több, mint negyven éve foglalkozom kutyakiképzéssel, többnyire német juhászkutyákkal dolgozom. Kutyaiskolát 30 éve vezetek, ahol a legkülönbözőbb kutyafajták is megfordulnak, kis és nagytestű egyaránt el tudja sajátítani azokat a gyakorlatokat, amelyek egy kulturált kutyatartás alapjait meghatározzák. Több kiképző és őrző-védő segéd vesz részt a munkában, iskolánk segítséget tud nyújtani kezdő vagy problémás kutyák oktatásában, hogy a kutya valódi társsá váljon.

Számomra a kutya egy olyan barát, aki meghatározó szerepet tölt be az életemben. A kutyás sporton keresztül nagyon sok emberrel találkoztam, barátságok alakultak ki, akik szintén szabadidejük nagy részét négylábú társukkal kívánják eltölteni.”

Kiképzési rendszerünk

Kiképzési rendszerünk

Kiképzési rendszerünk egyik alappillére, hogy minden gyakorlatnál motiváljuk a kutyákat: jutalomfalattal, labdával, vagy a gazda saját személyével. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szocializáljuk a kutyákat és azokat a gyakorlatokat, amiket itt tanulunk az iskolán, hasznossá tudjuk tenni a mindennapi életben is.

Kiképzések időpontjai

Kiképzések időpontjai

Szombat

Télen 14:00-tól, nyáron 16:00-tól csoportos engedelmes, ügyességi és őrző-védő kiképzés

Vasárnap

09:00-tól csoportos engedelmes, ügyességi és őrző-védő kiképzés

Egyéni képzés

Egyéni képzés

Egyéni kiképzésre is van lehetőség egyeztetés szerinti időpontban.

Azok számára is ideális a magánoktatás, akiknek az életvitele nem engedi meg, hogy heti rendszerességgel járjanak tanfolyamra, de mindenképp szeretnék, ha kedvencük kijárná az iskolát, és jól nevelt kutya válna belőle. Mivel ez a képzési forma lehetővé teszi a rugalmas időpont-egyeztetést, így az elfoglaltabb gazdák számára sem lehetetlen a szakszerű kutyanevelés, legyen szó már felnőtt kutyáról, kölyökről, vagy a legnehezebben kezelhető, kamasz kutyákról.

Díjak - Árak

Díjak - Árak

Tagdíj: az aktuális tagdíjakról minden estben az iskolavezetője ad tájékoztatást

Egyéni foglalkozások díja: minden esetben megbeszélés tárgyát képezi

Képzéseink

Képzéseink

 1. Nyomkövetés

  Ha a kutyád folyamatosan porszívózza orrával a kertet és a mezőt, ha a legkisebb elejtett falatot is megtalálja akár napokkal később is, akkor ideje ezt a képességét hasznosabb mederbe terelni!

 2. Őrző-védő

  A tréningek teljesen egyéniek, egy kutya-gazdi páros és a felkészítő segéd van fent ilyenkor csak a pályán. Felmérjük, mire van szüksége a kutyusnak, és ahhoz képest alakítjuk a rövid, de igen dinamikus foglalkozást, amely legtöbbször valamilyen zsákmány megszerzésére irányul.

 3. Haladó

  Erre a képzésre olyan párosok jelentkezését várjuk, akik már valamilyen szervezett formában részt vettek alapszintű tanfolyamon, így a kutya ismeri az alapvető ügyességi akadályokat és engedelmességi feladattípusokat.

 4. Alapkézés

  A nagyvárosban élő kutyáknak sok mindent meg kell tanulniuk, hogy a gazdájuk mellett békésen, kiegyensúlyozottan tudjanak élni. A kutyák az életük kezdeti szakaszában, amikor a környezetükkel ismerkednek, mindenképpen tanulnak, és ha ezt a tanulási folyamatot a gazda irányítja, akkor a kutya hasznos, szükséges és jó dolgokat tanul meg, ha pedig nem irányítja senki, akkor az állat esetleg bosszantó, zavaró magatartást alakít ki, pl: nyüszít, kapar, gödröket ás a kertben stb.