Excellent Dog Training Center

Excellent Dog Training Center

Az Excellent Dog megalakulása (1995) óta, iskolánkban egy összetartó közösség alakult ki, akik amellett, hogy nagyon szeretik kutyájukat, időt szakítanak arra, hogy négylábú barátaikkal megfelelő kapcsolatot építsenek ki. Iskolánk segítő kezet nyújt abban, hogy megtaláljuk kutyáinkkal a közös hangot, megoldás keressünk a felmerült viselkedési problémákra. Megerősítjük a gazda és kutya közötti kapcsolatot és összhangot, mindezt aktív kikapcsolódás formájában a szabad levegőn, kellemes környezetben.
Kutyaiskolánkon mindenki megtalálja azt, ami számára a legoptimálisabb, akár csak hobby szinten szeretné elsajátítani az engedelmes feladatokat, vagy éppen vizsgázni, versenyezni szeretne. Az Excellent Dog minden kutyafajta számára nyitott, legyen az kistestű vagy nagytestű, fiatal, vagy idősebb eb.

Kiképzési rendszerünk egyik alappillére, hogy minden gyakorlatnál motiváljuk a kutyákat: jutalomfalattal, labdával, vagy a gazda saját személyével. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szocializáljuk a kutyákat és azokat a gyakorlatokat amiket itt tanulunk az iskolán, hasznossá tudjuk tenni a mindennapi életben is.
Kulturált környezetben, több pályán állunk a gazdák és kutyájuk rendelkezésére, komoly szakmai múlttal rendelkező kiképzőkkel, és célunk hogy mindenki kellemesen és hasznosan tudja eltölteni a szabadidejét.